Beginner

Ik begin er mee en ik eindig er mee. Beleg met geld dat je kan missen ! Zo, dat was de eerste gratis tip. Misschien vanzelfsprekend maar genoeg mensen die zich hier niet aan houden. In 10 jaar heb ik de simpelste fouten gezien. Deze tips en trucs komen aan bod in de cursus voor beginners.

Vago staat voor Valuta, Aandelen, Grondstoffen en Opties. Dit zijn de meest verhandelde soorten beleggingen ter wereld. Op al deze beleggingen zijn afgeleide producten zoals opties en CFD’s. Voordat je een keuze maakt waar je je geld in investeert moet je begrijpen hoe de markt werkt en waar je het beste online kan beleggen.

Dit wordt onder andere uitgelegd in de cursus voor beginners. Je wordt dus goed op weg geholpen in deze cursus om ook daadwerkelijk een start te maken. Je krijgt materiaal mee om te bestuderen. Enkele belangrijke onderwerpen zijn:

  • Waarom beleggen ?
  • Waar begin ik met beleggen ?
  • Hoe werkt de markt ? Waarom stijgen en dalen prijzen ?
  • Wat is een optie wat is een aandeel ?
  • Macro-economie voor beginners (werkloosheid, inflatie e.d.)
  • Technische Analyse voor beginners (grafieken)
  • Warren Buffet methode (20% rendement per jaar)

Wij bij VagoBeleggen zijn dag en nacht bezig om de beste kansen in de markt te vinden en de strategieën die daar het beste bij passen. Passie en enthousiasme zijn onze kracht. Leer nu ook (dag)handelen met opties, aandelen, grondstoffen en valuta’s (JA! ook Crypto). Voorspel de koersen aan de hand van grafieken. Leer technische en fundamentele analyse te maken.

Neem nu een abonnement met 50% korting en ontvang …….

Een jaar lang toegang tot alle online seminars.

Een jaar lang wekelijks een nieuwsbrief met de beste beleggingsstrategieën.

Gratis toegang tot de seminar: Traden voor beginners!

Betaal gemakkelijk via Ideal en je ontvangt direct de laatste nieuwsbrief en inlogcodes voor ons YouTube kanaal.

Totaal: € -