Traden in Bitcoin en Cryptovaluta

De nieuwste kansen op het gebied van traden en daytraden bevinden zich ongetwijfeld op het gebied van de Cryptovaluta’s. Met name Bitcoin en Ethereum zijn Cryptovaluta’s waarin enorm veel gehandeld wordt. Met koersverschillen van soms wel plus of min 10% op een dag is deze valuta (naast de ‘gewone’ valuta’s) zeer interessant om in te traden en daytraden. Maar waar begin je en hoe pak je dit aan ?

In een drie uur durende presentatie krijg je de handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan als trader. Deze unieke kans zorgt ervoor dat je gaat beginnen om een stevige basis te leggen voor de toekomst als het gaat om beleggen in het algemeen!

Wij bij VagoBeleggen zijn dag en nacht bezig om de beste kansen in de markt te vinden en de strategieën die daar het beste bij passen. Passie en enthousiasme zijn onze kracht. Leer nu ook (dag)handelen met opties, aandelen, grondstoffen en valuta’s (JA! ook Crypto). Voorspel de koersen aan de hand van grafieken. Leer technische en fundamentele analyse te maken.

Neem nu een abonnement met 50% korting en ontvang …….

Een jaar lang toegang tot alle online seminars.

Een jaar lang wekelijks een nieuwsbrief met de beste beleggingsstrategieën.

Gratis toegang tot de seminar: Traden voor beginners!

Betaal gemakkelijk via Ideal en je ontvangt direct de laatste nieuwsbrief en inlogcodes voor ons YouTube kanaal.

Totaal: € -