– Gratis geld dankzij Brexit en May

Zoals vaak gezegd zijn politici een prachtige uitvinding voor de beurs. Trump, May en zelfs onze vriend Rutte. Maar vooral vandaag de Brexit tafarelen.

De Britse pond kreeg vrijdag een tik rond de speech van de Britse premier Theresa May over de voortgang van de brexit-onderhandelingen. May sprak van een ,,impasse” en eiste dat de onderhandelaars met een tegenvoorstel komen.

Donderdag werd een Brits voorstel met afspraken over voorwaarden van de uittreding uit de EU afgewezen, maar zonder verdere toelichting. Volgens May duidde dat op een gebrek aan respect. Ze herhaalde het Britse standpunt dat geen deal met de EU beter is dan een slechte deal.

De pond ging in aanloop naar de speech van May al omlaag, maar zakte tijdens de toespraak verder weg ten opzichte van de dollar en de euro. We spreken hier over 110 pips ongeveer. Met de juiste strategie is dit kassa !!! Kom naar de seminar en leer hoe je hier geld aan kan verdienen, maar ook vooral wat de risico’s zijn en met welke bedragen je dit doet. Zie hieronder de grafiek. Soms is het allemaal niet zo moeilijk 😉

1 gedachte over “– Gratis geld dankzij Brexit en May”

Geef een reactie