– De waarheid achter beleggen

Na onze laatste seminar van augustus kwamen er een hoop vragen en opmerkingen over het onderdeel: De waarheid achter beleggen. Hier gaven wij aan dat particulieren vaak niet de rust en het geduld hebben om jaren lang te wachten om vermogen op te bouwen of op korte termijn te wachten tot opties expireren. Dit heeft allemaal te maken met emotie en de emotie cyclus van een belegger. Een professionele beurshandelaar verdient zijn salaris en bij goed resultaat een bonus. Het voornaamste wat hij doet is kopen, kopen en kopen en een beetje risico afdekken. Maar met een visie van lange termijn ( +10 jaar). Wij als particuliere belegger zitten daar heel anders in. Als je het eenmaal ziet dan heb je het door. Meer hierover op de volgende seminar van 8 november. Schrijf je nu snel daarvoor in met 30% korting via:
https://www.edubookers.com/vago-beleggen/beleggen-en-daytraden-beginner

Geef een reactie