– Apple, Facebook, Amazon en Google

De vier grootste bedrijven ter wereld zijn de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Waar stopt deze groei vraagt iedereen zich af. Of is dit pas het begin? Om hier een goed antwoord op te kunnen geven moet je begrijpen wat de ontwikkelingen zijn van deze bedrijven. Waarom doen ze het zo goed ? Is er ruimte voor meer winst ? Uit hoeveel en welke dochterondernemingen bestaan deze bedrijven? Is de massa al ingestapt ? Etcetc. Je ziet dus dat dit niet een keuze is die over 1 nacht ijs gaat. Maar toch als je alles op een rijtje zet is het niet heel lastig om een keuze te maken. Kom eerst naar de Seminar van 8 november om hier meer over te leren. Dit is het startpunt op het gebied van korte en lange termijn beleggen en hoog en laag risico. In een boeiende seminar van 3uur krijg je de handvaten om vermogen op te gaan bouwen !

Wij bij VagoBeleggen zijn dag en nacht bezig om de beste kansen in de markt te vinden en de strategieën die daar het beste bij passen. Passie en enthousiasme zijn onze kracht. Leer nu ook (dag)handelen met opties, aandelen, grondstoffen en valuta’s (JA! ook Crypto). Voorspel de koersen aan de hand van grafieken. Leer technische en fundamentele analyse te maken.

Neem nu een abonnement met 50% korting en ontvang …….

Een jaar lang toegang tot alle online seminars.

Een jaar lang wekelijks een nieuwsbrief met de beste beleggingsstrategieën.

Gratis toegang tot de seminar: Traden voor beginners!

Betaal gemakkelijk via Ideal en je ontvangt direct de laatste nieuwsbrief en inlogcodes voor ons YouTube kanaal.

Totaal: € -

 

Geef een reactie