– Correctie! Het voorspellen van de koers

Soms lijkt het allemaal zo makkelijk. Het gaat goed met de economie, werkloosheid is laag, bedrijven doen het goed etcetc. Meester Twitteraar Trump vindt het dan nodig om iets te roepen wat een correctie veroorzaakt (lees: Handelszorgen). De AEX verloor daardoor ongeveer 40 punten in een maand wat neerkomt op 7%. In onderstaande grafiek kunnen we met technische indicatoren goed zien waar de bodem lag van deze ‘handelszorgen’. We zien inmiddels alweer een herstel van meer dan 10 punten op de Index. Voorspelbare situatie……

 

Wij bij VagoBeleggen zijn dag en nacht bezig om de beste kansen in de markt te vinden en de strategieën die daar het beste bij passen. Passie en enthousiasme zijn onze kracht. Leer nu ook (dag)handelen met opties, aandelen, grondstoffen en valuta’s (JA! ook Crypto). Voorspel de koersen aan de hand van grafieken. Leer technische en fundamentele analyse te maken.

Neem nu een abonnement met 50% korting en ontvang …….

Een jaar lang toegang tot alle online seminars.

Een jaar lang wekelijks een nieuwsbrief met de beste beleggingsstrategieën.

Gratis toegang tot de seminar: Traden voor beginners!

Betaal gemakkelijk via Ideal en je ontvangt direct de laatste nieuwsbrief en inlogcodes voor ons YouTube kanaal.

Totaal: € -

Geef een reactie