– Handelszorgen….. Geen probleem maar juist een kans voor Traders !

Lees onderstaand bericht. Daarna onze reactie.

De aandelenbeurzen in het Verre Oosten gingen maandag overwegend omlaag. De vrees voor een escalatie van het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China zorgde voor terughoudendheid onder beleggers. Volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal zal president Donald Trump mogelijk maandag al nieuwe importtarieven op 200 miljard dollar aan Chinese goederen invoeren.

In Hongkong noteerde de Hang Seng-index tussentijds 1,4 procent in de min en de beurs in Shanghai zakte 1,2 procent. De VS zullen naar verluidt tarieven van 10 procent gaan hanteren voor Chinese goederen. Dat is minder dan de heffingen van 25 procent die de Trump-regering eerder zou overwegen. China zal naar verwachting met heffingen terugslaan en het geplande handelsoverleg met Washington afblazen.

Klinkt dus alsof we ons nu hele grote zorgen moeten gaan maken. Het tegendeel is waar. Wereldwijd worden importtarieven gerekend. De hoogte hiervan verschilt per land. Tot nu toe is Amerika misschien wel te coulant geweest in tegenstelling tot China. Voor ons als traders natuurlijk de vraag: Hoe speel je hier op in ? Doe je dit met Grondstoffen, Valuta’s of misschien stiekem toch aandelen ???

Veel beleggers die naar de Seminar zijn geweest snappen inmiddels dat dit een enorme kans is !!!

Wij bij VagoBeleggen zijn dag en nacht bezig om de beste kansen in de markt te vinden en de strategieën die daar het beste bij passen. Passie en enthousiasme zijn onze kracht. Leer nu ook (dag)handelen met opties, aandelen, grondstoffen en valuta’s (JA! ook Crypto). Voorspel de koersen aan de hand van grafieken. Leer technische en fundamentele analyse te maken.

Neem nu een abonnement met 50% korting en ontvang …….

Een jaar lang toegang tot alle online seminars.

Een jaar lang wekelijks een nieuwsbrief met de beste beleggingsstrategieën.

Gratis toegang tot de seminar: Traden voor beginners!

Betaal gemakkelijk via Ideal en je ontvangt direct de laatste nieuwsbrief en inlogcodes voor ons YouTube kanaal.

Totaal: € -

1 gedachte over “– Handelszorgen….. Geen probleem maar juist een kans voor Traders !”

Geef een reactie